lauantai 26. joulukuuta 2015

Vuoden kirjat

Vuosi ei ole vielä lopussa, mutta päätin laskea montako kirjaa tuli tänä vuonna luettua.
Sain luvuksi 59. Tässä on mukana kaikki mitä luin haastetta varten, kirjavinkkauksia varten, tenttikirjat sekä kolme E:n taustatutkimusta varten luettua.

Tällä hetkellä menossa vieras kartanossa, se on mukana tuossa luvussa 59 koska olen optimisti että saan sen luetuksi ennen vuoden vaihdetta.

Ensi vuoden haasteessa on mukana 29 kirjaa, tenttikirjoja on ainakin 2 sekä tietty ne mitä luen E:tä varten.

Luin jossain, ehkä hesarissa, että suomalaiset lukee keskimäärin 8 kirjaa vuodessa. Tuntuu jotenkin tosi vähältä, mut toisaalta, meillä ei olekaan teeveetä joten kaikki laatuohjelmat kuten BB:t ja viidakon kaunottaret jää meiltä näkemättä.

2 kommenttia:

 1. Ohos, melkoinen määrä! Täytyy myöntää, että olen jopa hitusen kateellinen, sillä itseltäni tuo ei vain onnistuisi. Muut harrastukset vievät sen verran aikaa, ettei vain ehdi lukea niin paljon kuin olisi mielenkiintoa.

  Oma saldoni lienee n. 35 kirjaa tänä vuonna. En ole vielä laskenut, mutta uskoisin sen olevan tuossa huiteilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta. Minä kun just ajattelin että luku ei ole hurjan suuri kun olen nähnyt paljon isompiakin joissain muissa blogeissa. Olen hidas lukija + kirjoittaminen, käsityöt ja pelaaminen taistelevat kaikki samasta ajasta niin välillä tuntuu ettei lukemiselle jää lainkaan aikaa.

   Poista