lauantai 6. kesäkuuta 2015

1.8

Laajensin ja uudelleen järjestelin E:n lukuja ja nähtävästi niitä on tulossa 34 (plus menneisyys). Työn alla on nyt numero kaksitoista. Teoriassa on mahdollista että voisin saada tämän osuuden tehtyä ennen syyskuuta, mutta se tarkoittaa melkein kahta lukua/viikko (pyöristettynä 1.8 jos ollaan tarkkoja). 
 
Se ei tunnu paljolta, mutta sitten kun siihen yhdistää työssäkäymisen, niin kyl se on. Onneksi kesä-, heinäkuussa on tulossa muutamia yksittäisiä vapaapäiviä, jotka voin pyhittää kirjoittamiselle ja elokuuhan on tietty lomaa.

Ensimmäinen prioriteetti on kuitenkin se, että tingin mieluummin aikataulusta kuin laadusta. Joten jos menee yli elokuun, niin menkööt.

Guantánamon Päiväkirja on aika karua luettavaa. Onneksi hyllyssä odottaa yksi Ann Cleevesin Vera kirja. Pakko saada välillä luetuksi jotain kevyttä, ennen kun siirryn takaisin näihin hyvän mielen kirjoihin.

2 kommenttia:

 1. Kaksi lukua viikossa on kova aikataulu työssäkäyvälle, etenkin ellei halua käyttää orjallisesti kaikkea vapaa-aikaa kirjoittamiseen. Tärkeintä lienee, että ylipäätään edistyy. :)

  Minustakin kannattaa tinkiä ennemmin aikataulusta kuin laadusta. Pyysin myös lomani elokuulle. Se tuntuu juuri nyt todella kaukaiselta. Olisi ihanaa kirjoittaa silloin, mutta saa nähdä olenko ihan läkähtänyt työjuttujen alle siihen mennessä.

  Toivottavasti kirjoitussuunnitelma pitää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivot eivät kestäisi jos kaikki vapaa-aika menisi kirjoittamiseen. Luulen että siinä kärsii myös laatukin vähitellen kun väsää lukuja väsyneenä ja täysin uupuneena. Virikkeet tekevät terää, vaikka vievätkin kallisarvoista aikaa.

   Mä just mietin että elokuu on ihan lähellä :D
   Ensi viikolla juhannus ja kun siitä selvitään niin viikko ja ollaan jo heinäkuussa.

   Toivottavasti et läkähdy työjuttujen alle ja ehdit levätä ja myös kirjoittaa lomasi aikana :)

   Poista