keskiviikko 12. elokuuta 2015

2/17

Kaksi lukua editoitu, seitsemäntoista vielä jäljellä (en ajattele nyt sitä että tämän jälkeen palaan alkuun ja editoin luvut 1-12). Seuraava luku tulee olemaan työläs ja joudun muokkaamaan sitä aika lailla. En odota että edessä on suuria rakennemuutoksia, enemmänkin dialogin poistamista/lisäämistä sen mukaan miten juoni on muuttunut kun viimeksi koskin lukuun. Tämä luku olisi hyvä pätkästä ja jakaa useampaan tekstitiedostoon, sillä nyt kaikki 1700 sanaa ovat yhdessä tiedostossa, mitä en hirveästi arvosta. 

Loma on edennyt ihan mukavasti. Tänä vuonna ei tehdä ulkomaanmatkoja, minä vain piipahdan loppukuusta sukuloimassa. Miehellä alkaa työt viikkoa ennen minua joten ei pääse mukaan, mikä sinänsä on hyvin tylsää mutta minkäs teet. 

Tällä hetkellä luen Ehtoolehdon Tuhoa. Hauska kirja, mutta ei ihan yhtä ihana kuin kaksi ensimmäistä. Saan tämän luettua varmaan tänään minkä jälkeen ajattelin lukea vielä pari kaunoa ja sen jälkeen ottaa käteen seuraava E:hen liittyvä kirja.

Tänään käytiin koirasaaressa katsomassa vedessä telmiviä koiria ja paluumatkalla syötiin jätskit. Oli hyvin kesäiset tunnelmat. Nyt taivas on pilvessä ja siellä taitaa vähän sataakin, mikä sinänsä on ihanaa sillä ollaanhan tässä jo puolitoista viikkoa nautittu helteistä. Sitä paitsi.... syksy <3

3 kommenttia:

 1. Kaikki kirjoittajat tuntuvat puhuvan luvuista. Minulla on jo koko teksti raakileena olemassa, mutta luvuista ei pienintä haisuakaan. On vain osat yy, kaa ja koo :)
  Ja kyllä, syksy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näen juonen aina kohtauksina, ja nämä kohtaukset ovat hyviä pätkiä luvuiksi. Joskus tulee yhdisteltyä useampi kohtaus samaan lukuun, kun huomaan ettei tästä tarvitse kertoa niin pitkästi ja sopii paremmin jonkun kylkeen.
   Kuinka pitkiä sulla on nämä osat?

   Poista
  2. Osa yksi on n. puoli kässäriä, kaksi toinen puolikas ja kolmonen sellainen pikku pätkä päälle :)
   Kohtauksittain minäkin kirjoitan ("varokaa, minulla on kirjoituskohtaus" hahhhahaaa....), ehkä niistä muodostuu jossain kohtaa lukuja. Koska onhan se teksti luvuiksi jaettava. Teen sen ilmeisen nurinkurisesti jossain loppuvaiheilla -tai sitten tämä kertoo siitä suuresta pelostani: tekstistä on tulossa liian lyhyt. Kääk.

   Poista