keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Reissuja ja piirejä

Morren historiallinen retriittiin on tullut niin paljon osanottajia, että sen pitäisi järjestyä \o/ Retriitti ei ole vielä kuitenkaan täynnä ja ilmoittautumista siirrettiin eteenpäin, eli vielä mahtuu mukaan :)

Ainakin itse odotan tätä reissua kovasti, vaikka tiedän että viimeistään perjantaina illalla iskee koti-ikävä, sillä olen vähän huono reissaamaan.

Ensi lauantaina ajattelin kokeilla kirjoittajapiiriä.

En ole koskaan ollut vastaavassa, enkä siis tiedä mitä odottaa. Selostustekstin mukaan en ihan saa selvää mitä siellä tehdään. Jos siellä vaan löpistään koko kaksi tuntia, niin sitten se ei ole minulle sopiva ryhmä, mutta jos edes osa siitä ajasta on varattu kirjoittamiseen, niin sitten voisin jäädä. Harmi kun huomasin tämän vasta viime viikolla, sillä ryhmä kokoontuu jo neljättä kertaa. Kutsu on kuitenkin avoin, eikä ilmoittautumisia kerätä, joten kesken kaiken mukaan hyppääminen ei pitäisi olla ongelma. 
 
Syy miksi sanoin haluavani, että siellä myös kirjoitetaan on se, että haluaisin aloittaa A:n kirjoittamista. Tarkoitus olisi vain kirjoittaa raakatekstiä vihkoon, ei aikatauluja, ei suunnitelmia, ei mitään stressiä, vain sanoja sitä mukaan kun niitä syntyy. Ehkä sitten joskus kaukana tulevaisuudessa, voin alkaa työstämään sitä oikeasti, mutta nyt haluan vain kirjoittaa sitä. A:n tarina pyörii mielessä, joten sama se vaikka sitä pikkuhiljaa alkaa nyhtäämään sieltä pois.

4 kommenttia:

 1. Minäkin haaveilin tuosta Morren reissusta, mutta juuri tällä hetkellä ei taida olla aikaa eikä varaa. Toivottavasti on mukava retriitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Onhan tuo vähän kallis, mutta ajattelin että kokemuksena varmaan kiva. Kissan erikoisruokavalio on tällä hetkellä kallein "harrastukseni", muuten en hirveästi harrasta mitään kallista, liikunnat hoidan kotona, enkä pidä shoppailusta tai matkustelusta.

   Poista
 2. Kaikki kirjoittajapiirit tuntuvat olevan keskenään kovin erilaisia. Kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa. Toivottavasti siellä ei pelkästään löpistä. :) Tuo reissukin kuulostaa kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielenkiintoista nähdä millainen piiri tämä on. Pitää vaan toivoa että todella ehdin mukaan, sillä lauantaina tulee vieraita.

   Poista