keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Sadetta ja toinen hylsy


Tympeä sää. Jos saisin valita niin haluaisin takaisin pakkasen sekä kaiken sulaneen lumen. 


Ehkä keskiviikko on joku yleinen hylkäyspäivä, kun kummatkin hylsyt sattuivat samalle viikonpäivälle. Seitsemältä odotan vielä vastausta. Katsotaan rikkooko kolmas kaavan.


Ja jotta tämä postaus ei olisi niin masentava, haluan sanoa muutaman ihanan sanan eilisistä kirjoitushetkistä.

Ensimmäinen niistä oli aamukolmelta ja toinen kaksi tuntia myöhemmin. Näiden välissä kävin pyörähtämässä vuoteessa, mutta unesta ei ollut puhettakaan. Näiden lopputuloksena oli kuitenkin yksi uusi luku ja kun päivällä luin kirjoittamani tekstin, oli hausta huomata ettei se ollut niin huonoa kuin pelkäsin.

Se ihanin kirjoitushetki oli kuitenkin vasta illalla, kun kirjoitin käsin seuraavaan luvun tapahtumia. En tiedä miksi se sujui niin hyvin, mutta ainakin se piristi mieltä.

2 kommenttia:

 1. Kurja uutinen tuo hylsy. :( Ja tämä vesisade ei kyllä varmaan paranna mielialaa. Mutta kiva että kirjoitushetket ovat olleet ihania. :)  Minäkin ottaisin takaisin lumen ja pakkasen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se kurjaa, mutta on tässä vielä seitsemän muuta ja sitten noita pienempiä joille en ole laittanut vielä. Ennen tuota toista kierrosta vois käyttää sen arviointipalvelussa.

   Ilmatieteenlaitoksen mukaan, koko ensi viikko on pelkkää plussaa :(

   Poista