maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kotipäivä

Sain E:n kolmannen luvun kirjoitettua ja printattua. Nyt se saa levätä ainakin keskiviikkoon ennen kun alan lukemaan sitä läpi ja korjaamaan punakynällä. Jos jaksan malttaa, olisi melkein parempi antaa sen hengähtää pidempään mutta en tiedä jaksanko.

Ihme jutut piristää välillä kirjoittamista. Aamulla kirjoitin sohvalla ihan tyytyväisenä kunnes tuli täysi blokki. En saanut enää ainuttakaan sanaa ulos joten annoin periksi ja luin Lumikki trilogian ensimmäisen kirjan loppuun. Sitten puuhastelin kaikenlaista ja yritin kirjoittamista taas iltapäivällä, eikä se sujunut vielä silloinkaan. Sitten keksin mennä vuoteelle kirjoittamaan, pistin pari tyynyä selän taakse ja läppäri syliin. Siinä sitten vierähtikin monta tuntia ihan helposti eikä blokista ollut puhettakaan. Oon nähtävästi loikoillut sohvalla turhan ahkerasti ja maisemanvaihto tuli tarpeeseen.

Huomenna en kirjoita mitään, menen vain töihin ja salille ja siinä se päivä sitten onkin.

Blogiongelmat jatkuu, bloggerista ei ole kuulunut mitään, tuskin kuuluukaan. 

2 kommenttia:

 1. Minulla auttaa blokkeihin kummasti kotitöiden teko, liikunta ja mikä tahansa puuha, jossa mielen saa totaalisen tyhjäksi. Vasta sitten tarinoille on tilaa uiskennella vapaasti aivokuoressa. ;)

  Kirjoittaisin niin mielelläni sängyssä, mutta makkarimme on todella synkkä.

  Toivottavasti Blogger-ongelmatkin korjaantuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lukisin mielelläni sängyssä, mutta pitäs hankkia ensin jämäkämmät tyynyt selkää varten ja jotain valoa selän taakse. Valottomuus ei haitannut kirjoittamista koska ulkona ei ollut pimeää ja läppärihän hehkuu valoa.

   Kaikenlainen toiminta, joka ei ole kirjoittamista on hyväksi blokeille. Jos ei muuta niin tuleepas ainakin välillä siivotuksi :)

   Poista