tiistai 28. huhtikuuta 2015

Viisitoista yli kymmenen

Kauheaa, miten kello voi olla jo noin paljon? Tänään en kyllä saanut hirveästi mitään aikaiseksi E:n saralla. Eksyin vahingossa pelaamaan ja siinä se ilta sitten meni. Sen verran kuitenkin että sain siirrettyä sen vähän mitä minulla on kuudennesta luvusta Scriveneriin ja raapustelin vihkoon vähän lisää.

Onneksi viikko on vajaa ja edessä on kolmen päivän viikonloppu. Perjantaina olisi tarkoitus käydä aamulla lenkillä ja sitten myöhemmin brunssilla ja tietenkin kirjoittaa. Julistan viikonlopun onnistuneeksi jos onnistun saamaan kuudennen luvun raakaversion valmiiksi.

Ensi kuukausi on töiden saralta vähän superstressaava mutta on siellä myös paljon ylimääräistä vapaatakin. Esim Helatorstai ja kuun lopussa häämöttävä loma ^_^

2 kommenttia:

 1. Tuollaisia minunkin kirjoitusiltani tuppaavat olemaan: ensin aika menee epäolennaiseen, sitten mutustelen hetken kunnes ilta onkin jo ohi. Kiireetöntä perjantaita sinne! Kenties saat silloin paremmin kiinni kirjoitusrytmistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Pelaaminen on aikasyöpöistä ehkä se pahin. Lukemisesta ei koskaan jää sellaista oloa että "tuhlasi aikaa", niin kuin pelaamisen kanssa minulle tuuppaa käymään, jos pelaan viikolla. Viikonloppuna pelaaminen on ihan ok.
   Toisaalta, pelaaminen on myös paras stressin lievittäjä minkä tiedän. Mistä syystä tarvitsen sitä.

   Poista