maanantai 5. lokakuuta 2015

Kun haluaa kaiken

Kirjamessut lähestyvät pikkuhiljaa. Katselin ohjelman läpi ja joka päivälle olisi jotain mielenkiintoista, mutta kun pitäisi käydä samaan aikaan myös töissä D: 

Torstaina ja perjantaina messuilla olisi juuri kaikista mielenkiintoisimmat vieraat ja tapahtumat, mutta niinä päivinä en juuri pääse. Lauantain ohjelmistosta minua kiinnostaa eniten keskustelu suomen somaleista, mutta mikään muu ei oikein ole sellainen mikä olisi pakko nähdä . Sunnuntaina on sitten taas kaikenlaista kiinnostavaa, ajattelin aloittaa aamun "Vähemmistöt suomalaisessa kirjallisuudessa"-keskustelulla ja lopettaa poetry slam -kilpailuun. 

Viikonloppuna editoin E:tä pikkasen eteenpäin. Tämä viikko ja luultavasti myös tuleva viikonloppu on vähän sellaisia etten ehkä kerkiä paljon editoimaan. Ei mitenkään mukava tilanne, mutta minkäs teet. Kouluhommat on se mikä syö tätä minun vapaa-aikaa, tää on tätä työn ohessa opiskelun ihanuutta. Mut emmä sillai oikeasti valita, opiskelu on ihan mielenkiintoista. Ongelma on vaan se, että haluan kaiken. Käydä töissä, opiskella ja omata yhtä paljon vapaa-aikaa kuin kesällä.

2 kommenttia:

 1. Tunnistan tuon ongelman oikein hyvin. Päivätöissä on käytävä, opintoja edistettävä ja lisäksi haluaisi kirjoittaa romaania eteenpäin, mutta vapaa-ajasta on uhrattava aikaa vielä pelaamiselle, että ehtii ylläpitää peliblogiaan riittävän aktiivisesti. Välillä tuntuu, että tunnit loppuvat ja pää sanoo poks, mutta mistään ei haluaisi luopua :D

  Tsemppiä noihin kaikkiin juttuihin, toivottavasti saat kaikki aktiviteetit järjestettyä tasapainoiseksi kokonaisuudeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pelaaminen vie myös aikaa :D

   Tunteja jos sais enemmän se olis ihan pop, mutta unistakaan niitä ei kannata leikata kun muuten siinä kärsii muilla tavoin. Väsyneenä, olen täysin hyödytön.

   Kiitos tsempeistä :)

   Poista