sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Sunnuntai väsy

Viikonloppu meni taas vähän turhankin nopeasti. Eilen oli menoja ja tänään tein pidemmän lenkin ja nyt on jotenkin puhti pois. Maanantain tehokkuudesta innostuneena jaksoin herätä kahtena päivänä viideltä ja työstää E:tä eteenpäin. Perjantaina olin jo neljältä editoimassa, mutta se johtui pikemminkin siitä, että heräsin vähää ennen ja en saanut enää unta. Ajattelin, että voin joko maata tässä vielä muutaman tunnin ja odottaa herätystä, tai editoida tunnin ja hyvällä onnella nukkua vielä toisen. 
 
Scrivener seisoo avoimena tuossa pöytäkoneen näytöllä, mutten tiedä jaksanko enää jatkaa. Voi olla, että pieni tauko tekee hyvää ja sitten pystyy taas. Niin kävi maanantainakin, että kun olin kirjoittanut blogitekstin ja tehnyt muuta hetken ajan jaksoin kuin jaksoinkin työstää kesken jääneen kohtauksen loppuun. 

Ensi viikon tavoite olisi saada tämä nykyhetken aikajanan osuus editoitua. Tällä hetkellä minulla on kaksi kohtausta jotka pitäisi hioa loppuun ja sitten tehdä ensimmäinen ja viimeinen luku. Ensimmäisestä luvusta on olemassa vähän raakatekstiä, viimeisestä vain muutama lause. Mistään pitkistä luvuista ei ole kyse, eli ei mikään mahdoton tavoite.