tiistai 17. heinäkuuta 2018

Lämmintä

En tiedä onko se lämpö vai se, että kävin lenkillä, mutta tänään en ole työstänyt E:tä. Sen sijaan, olen tehnyt salaattia ja huomisen eväät ja ihan vain nauttinut siitä, että oli aikaa tehdä kotitöitä ilman kiirettä. Yritin kylläkin työstää E:tä. Aukaisin koneen ja Scrivenerin, mutta ei siitä tullut mitään. Ei vaan riittänyt puhti. Tämä oli siinä puoli kasin maissa, eli kyse ei ollut edes siitä, että olisi mennyt kovin myöhään. No ehkä huomenna. Huomenna ei ole liikuntaa ja olen kotona sen verran aikaisten, että ehdin juoda jopa kahvia iltasyömisen jälkeen.

Viikon tavoite on lukea E:n editoidut luvut ääneen sekä saada ensimmäinen ja viimeinen luku valmiiksi. Haluan antaa E:n miehelle luettavaksi ja tärkein tavoite on oikeasti se lukeminen. Ensimmäinen ja viimeinen luku ei tarvitse olla valmiita vielä silloin, mutta olishan se kiva.

Se ainoa vähä mitä sain tänään aikaiseksi (E:hen liittyen) oli pari riviä tekstiä jotka kirjoitin töissä. Luin yhtä työjuttua ja sitten mieleen tuli se, miten ehkä haluan lopettaa sen viimeisen luvun (tällaiset spontaaniset pyrähdykset on ihania).

Seuraavaksi? No tarkoitus oli mennä vuoteeseen lukemaan, mutta kissa kävi hiekkalaatikolla ja sen lisäksi, että se heitti käsittämättömän määrän hiekkaa lattialle, se myös käytti olohuoneen lattiaa vessapaperina. Joten kai mä sitten siivoan sen sotkun seuraavaksi.