sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Tauko

Olis kiva kertoa miten hienosti editoiminen on edennyt, mutten voi. Lauseessa olisi kaksi valhetta: eteneminen ja hienous. 
 
Eteneminen onnistui tiettyyn pisteeseen asti ja sitten tuli stoppi. Neljä lukua jäi. Yksi sellainen josta puuttuu kohtaus ja kolme vaikeaa joista en tiedä mitä niiden kanssa tekisi. En ole varma pitääkö ne jättää vai poistaa ja jos poistan niin mitä tilalle jos mitään.
Yleensä kun teksti on tökkinyt näin pahasti syynä on ollut se, että jokin ei toimi. En valitettavasti kyllä koskaan tiedä mikä se jokin on ennen kuin vasta jälkikäteen.
Tulostin Kellotornin tiettyyn pisteeseen asti. Sanoja on n. 30500. Printtikasa odottaa kirjahyllyssä, että olisi joulukuu ja voisin sitten vähän kurkata. Toivottavasti pieni tauko auttaa. 
 
Kyllä se heti helpotti, kun ihan luvan kanssa voi olla koskematta tekstiin. Aikaisemmin vain ahdisti, kun mikään ei toiminut. Jos eteen tulee hirveä hinku kirjoittaa niin voisin edistää paria asiaa. Ensimmäinen on se puuttuva kohtaus ja toinen on tarinan aloitus. Aloituksesta on olemassa puolensivun mittainen raakile jota voisi ihan hyvin kirjoitella uudestaan.