sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Taisteluväsymystä

Jotenkin tökkii nyt tämä editoiminen. Maanantaina työstin yhtä lukua ja se meni vielä ihan mukavasti. Muistan olleeni ihan toiveikas kun lopettelin. Loppuviikko meni sitten jotenkin niin, etten paljon ehtinyt katsella tiedostoa. Tiistaina ja perjantaina oli treenit ja torstaille olin sopinut menon. Keskiviikko oli töissä niin hektinen, että aivokapasiteetti ei vaan riittänyt. Aukaisin kyllä tiedoston, mutta totesin sitten tyynenä, että ei tänään. No eilen lauantaina sitten editoin uuden kohtauksen raakatekstiä. Tämä oli taas niitä kertoja, että yksinkertaisesti vaan pakotin itseni tekstin äärelle. Jälki ei ole ihan kauneinta, mutta kohtaus on kuitenkin olemassa. Tänään en saanut muuta aikaiseksi kuin kirjoitin raakatekstiä seuraavaan uuteen kohtaukseen ja siirsin sen sitten koneelle. Huomenna voisin editoida tämän johonkin vähemmän rumaan muotoon.

Ensiviikon tavoite on neljä tai viisi lukua (en nyt muista montako oli vielä kesken). En asettaisi tavoitetta näin korkeaksi, ellei mukana olisi pääsiäinen. Nämä olisivat (loppua lukuunottamatta) viimeiset pahasti keskeneräiset luvut. Näiden jälkeen voisin palata taas alkuun ja käydä kaiken vielä läpi.
 
En ole nyt ihan varma mistä tämä tekemisen vaikeus oikein tulee. Luulen, että se on vain jotain yleisväsymystä koko projektiin. Tekisi mieli jatkaa Kellotornia ja suunnitella sitä tarinaa minkä raakatekstin ajattelin kirjoittaa nanossa. Toivottavasti väsymys väistyy jossain vaiheessa ja löydän jälleen kirjoittamisen ilon. Pidän kuitenkin tästä tarinasta aivan valtavasti vaikka samaan hengenvetoon sanonkin, että nyt en jaksaisi katsella sitä lainkaan.