perjantai 9. marraskuuta 2018

7/25 ja nanopäivitys

En osaa nyt sanoa menikö tämä viikko hitaasti vai nopeasti, mutta kiva kun meni. Ihanaa kun huomenna on viikonloppu ja kaksi päivää, kun saa vaan olla ja puuhailla kotona omia juttuja. Ihan täysin en voi erakoitua kotiin koska pitää käydä kylässä ja keskustassa asioilla ja kissakin tarvitsee lisää ruokaa.

Kirjoitusopas meni eilen postiin. Arvonta oli kyllä kiva tapa saada kirja eteenpäin. Hyllyssä on muitakin oppaita mitä voisin laittaa samalla tavalla kiertoon. Ensin pitäisi vaan löytää aika lukea ne vielä kertaalleen. Kaikki omistamani oppaat ovat sellaisia, jotka olen lukenut kerran, ja sen jälkeen ne ovat vaan seisseet käyttämättöminä hyllyssä. Kuitenkin kun ajattelen niistä luopumista tulee ”mutku mitä jos kuitenkin” -fiilis. Minulla ei selvästikään kuitenkaan ole mitään suurta kiintymystä niihin, koska en tosiaan ole lukenut niitä sen ensimmäisen kerran jälkeen.

L:n osuuksista on kirjoitettu uudelleen 7 lukua ja viikonlopun tavoite on kaksi seuraavaa. Uskaltaisinko unelmoida kolmesta luvusta? No aina saa unelmoida, mutta onnistuuko se, on asia erikseen.

Tämän illan olen aikalailla vain kuunnellut podcastia ja neulonut. Kello on melkein yhdeksän enkä keksi mitään syytä miksen voisi vaan jatkaa samaa hommaa.