lauantai 3. marraskuuta 2018

Nano päivitys ja kirja-arvonta

Nanon kaksi ensimmäistä päivää on mennyt ihan hyvin ja sain uudelleenkirjoitettua kaksi lukua. Tänään en ole kirjoittanut mitään enkä aiokaan. Kyse ei ole kirjoittamisen välttelytä vaan tietoinen päätös. Minulla oli pari hommaa jotka on roikkunut tekemättömänä jo jonkin aikaa ja ajattelin pyhittää tämän päivän niiden hoitamiseen. Huominen voi mennä osittain vielä niihin, mutta toivottavasti ei sentään koko päivää. 

Ja sit siihen kirja-arvontaan. 


Mur Laffertyn kirjoitusopas on chemppauskirja aloittelevalle harrastekirjoittajalle. Kokeneempi ei välttämättä saa tästä muuta irti kuin hyvää mieltä. Luin kirjan tällä viikolla uudelleen läpi koska siten siitä on helpompi luopua. Tämä ei ole pitkä kirja, vähän alle 100 sivua tekstiä ja toinen 100 kirjoitusharjoituksia.

Osallistumiseen riittää kommentti tähän postaukseen ja joku yhteystieto jolla voin ilmoittaa voitosta. Arpana käytän random.org -sivua.

Suorian arvonnan keskiviikkoiltana kun olen selviytynyt töistä kotiin. Jos en saa yhtään kommenttia (niinkin voi käydä) niin sitten vien tämän kirjason kierrätyshyllyyn. Tämä on kaunis kirja ja pidän siitä, mutta en minä sitä enää oikeastaan tarvitse.