torstai 12. maaliskuuta 2015

6/50 - Kirja, joka pelottaa sinua

 
Suomalaista kauhua, ensimmäinen kerta kun luen jotain tällaista. 

Kaksi huomioitavaa asiaa haasteesta:

1. Sääntö jonka loin, eli luen kirjat järjestyksessä, olen haudannut jo aikoja sitten. En vain pysty pysymään säännössä, kun hyvistä yrityksistä huolimatta en aina onnistu olemaan lainaamatta tai varaamatta kirjoja jotka juuri sillä hetkellä pistävät silmään. Yritän kyllä, yleensä lainaamisen jälkeen, löytää haasteesta kohdan jonka voin kuitata kirjalla. Näin nämä hairahdukset eivät tunnu niin pahoilta. Tämä kirja oli sellainen että varasin ensin ja muistin vasta sitten tekeväni haastetta. Onneksi haasteessa löytyi tällekin kirjalle sopiva kohta.

2. Kirja, joka pelottaa sinua. On täysin mahdoton tavoite täyttää, sillä enhän voi millään tietää pelottaako tämä kirja minua, ennen kun luen sen. Toivottavasti pelottaa, edes vähäsen koska yleensä kokemukseni kauhusta on - bleh. Teininä ihastuin Koontzin kirjoihin ja niiden joukossa oli sellaisia jotka pelottivat. Se oli ihanaa. 
Koontz vaihe loppui, kun loppuratkaisu toisensa jälkeen oli niin kaukaa haettu että uskottavuus kärsi.  
Kauhu taitaa olla yksi vaikeimmista lajeista kirjoittaa. En voisi kuvitellakaan pystyväni siihen itse, en ainakaan hyvin.