tiistai 17. maaliskuuta 2015

Viikko

Ollaan nyt viikko vietetty E:n kanssa yhdessä ja pitää sanoa että toistaiseksi viikko on ollut erittäin antoisa. On aivan ihanaa olla niin syvällä omaa tarinaa että sitä miettii kun töissä puurtaa arkisia askareita, kun istuu bussissa, käy suihkussa tai hetki ennen nukahtamista. Se että tarina on jatkuvasti läsnä, on aivan ihanaa.

Olen kirjoittanut todella paljon käsin, jopa tänään kun heräsin liian aikaisten. Kirjoittelin nelisenkymmentä minuuttia ja sitten raahauduin takaisin vuoteeseen ja ehdin melkein tunnin nukkua ennen herätystä.

Toistaiseksi E:ssä on yksi luku ja 1600 sanaa. Käsinkirjoitettua tavaraa on paljon jäljellä mutta en ole siirtänyt niitä vielä koneelle. Aivan kuten kaikkien suunnitelmieni kanssa, E:n työstäminen ei mennyt kuten olin ajatellut. Suunnitelma oli että olisin luonut kaikille kohtauksille omat tiedostonsa, ja siirtänyt käsinkirjoitetut palaset näihin. Jatkanut näiden kohtausten työstämistä ja suunnittelua ennen kun aloitan kirjoittamisen. Miten tässä lopulta kävi oli niin, että kun olin siirtänyt ensimmäisen luvun kohtaukset scriveneriin, huomasin alkaneeni kirjoittamaan sitä. Joten mennään sitten näin.