keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kesäkuussa luettua - osa 2

Kesäkuussa luettujen kirjojen määrä tuntuu kauhean vähältä, varsinkin kun luin Dare Devilin ja Brittiongelmat eilen.

Tällä hetkellä luen E:hen liittyvää kirjaa, joka jäi kesken kun muut varaukset tulivat etusijalle. Neljäntienristeys saattaa tulla seuraavan kahden kuukauden sisällä, mutta yritän siihen asti olla lainaamatta mitään uutta ja lukea vain näitä E:kirjoja (hyvin todennäköisesti epäonnistun tässä ja lainaan kaunoa viimeistään kahden E:kirjan jälkeen).

Valtosen kirja oli paljon parempi kuin olisin odottanut ja piti otteessaan viime metreihin asti. Kirjassa on kolme henkilöä, Alina, Joe ja Samuel. Tylsin osuus on ekat 60 sivua kun ollaan Alinan päässä, mutta sitten se alkaa rullaamaan.

Tämä taitaa olla ensimmäinen Finlandia-kirja minkä olen lukenut. Yritin kerran hyttiä numero kutosta, taisin päästä melkein puoleenväliin ennen kun jätin kesken. 

Tämäkin postaus olisi ollut mukava kirjoittaa edellisen kylkeen, mutta blogger ja kuvat.... se on niin tappelemista ettei toista.

Heinäkuussa luettua -postaus taitaa olla aika onneton, jos luen vain E:hen liittyviä kirjoja, niitä kun en halua mainita täällä nimellä, vaan sanon vain että montako tuli luettua.