keskiviikko 26. elokuuta 2015

28/50 - Kirja kirjailijalta, jonka nimikirjaimet ovat samat kuin sinullaEn löytänyt mitään mielenkiintoista omilla nimikirjaimilla, muutaman kääntäjän ja jotain eräkirjoja joten ajattelin että yhdistämällä nämä kaksi kirjaa, voin kuitata tämän kohdan haasteesta.

Särkyneet luin just. Naapurin aloitan kohta.

Särkyneistä pitää sanoa että ihan hyvä tarina mutta kirjassa näky taas näiden omakustanteiden huonot puolet. Tämä kirja olisi parantunut huimasti, jos se olisi editoitu ajatuksen kanssa. Kertoja oli kaikkitietävä ja henkilöiden välillä hypeltiin niin sutjakkaasti että välillä menin sekaisin että kenen päässä sitä nyt ollaan. Tosi paljon selitettiin asioita puhki ja "Show don't tell" ohje oli käännetty just nurinpäin.

onhan se hienoa että ihmiset uskaltavat näitä omakustanteita julkaista mutta omalla kohdalla mieluummin en julkaise mitään kuin julkaisen omakustanteen. Tarvitsen ulkopuolisen validoinnin omalle tekstille. Kuulostaa typerältä mutta näin se vain on. Toisten tekstiä on niin helppo kritisoida, joten ei tästä sit enempää.

Minulla on E:n kanssa menossa vähän rankempi kausi. En tiedä miksi nämä kaksi työn alla olla olevaa lukua ovat niin vaikeita. Hirveää vääntöä ja tulos on silti ihan kauheaa. Tämän takia en nyt editoi vaan luen vähän taustoja, jospa saisin sillä nytkähdettyä projektia eteenpäin.

Lukuprojektista 2 on luettu ja kaksi on vielä lukematta. Naapuri ja se toinen opiskeluun liittyvä teos pitäisi saada kahlattua läpi sunnuntaihin mennessä

Tekisi mieli mennä ulos kävelylle, mutta tilasin kissalle uuden raapimispuun ja nyt odotan että toisivat sen. Olivat yrittäneet eilen mutta olin juuri silloin ulkona. Seurantasivulla luki että yrittävät vielä samana päivänä uudelleen, mutta koska eivät yrittäneet toivon että tulevat tänään. Lämpömittari on näytti 20 astetta kun menin eilen yhdeltätoista nukkumaan ja näytti sitä aamu viideltä kun heräsin. Valitettavasti se ei taida olla rikki.