tiistai 25. elokuuta 2015

Lukemista ja lihakeittoa

Viimeinen lomaviikko lähti eilen käyntiin. Nopeastihan tämä on mennyt kuten aina.

Loman suurin saavutus oli E:n ensimmäisen osan saattaminen siihen pisteeseen että olen voinut aloittaa editoimisen. Viime viikonlopun olin reissussa ja valitettavasti kirjoittamisesta ei tullut mitään. Olin varautunut siihen ja sainkin kirjoitettua vähän, mutta suurimmaksi osaksi aika meni sosiaalisuuteen. Sain kuitenkin luettua reissun aikana yhden opiskeluun liittyvän kirjan, joten ihan täysin hyödytön en ollut.

Tämän viikon tavoite on lukeminen. Tarkoitus on myös kirjoittaa/editoida mutta pääpaino on lukemisessa. Minulla on yksi opiskeluun liittyvä kirja, kaksi kaunoa sekä tämä nyt kesken olevan Dean Karnazesin kirja jotka haluan saada luetuksi tällä viikolla.

Tämä päivä taitaa aika lailla mennä asioiden hoitamiseen ja arkeen palaamiseen. Mies on jo töissä joten ihan täysin lomafiiliksiä en enää ole. Viikonlopun mies ja kissa viettivät hurjaa poikamieselämää ja vaikka paikat oli siistejä, on täällä kotona vähän hommaa mitä pitää tehdä ennen kun lähden kaupungille harhailemaan. Pitää käydä kirjastossa palauttamassa muutama kirja sekä lainaamassa uutta. Sitten voisin yrittää metsästää antikvariaateista pari kirjaa mitkä haluan. Suunnittelen vähän että hakisin keväällä opiskelemaan ja ajattelin tutustua tämän vuoden pääsykoekirjoihin. Kirjat löytyvät kyllä kirjastosta mutta mielelläni ottaisin ne omakseni. Eihän ne nyt samoja tänä vuonna tule olemaan, mutta tietäisin edes vähän millaisia tietoa hakijoilta on tänä vuonna vaadittu. Sitten vielä kaupunkireissun päätteeksi pitäisi käväistä hakaniemen hallissa. Ajattelin yrittää keittää sitä samaa hyvää lihakeittoa mitä sain reissussa. Saa nähä miten onnistuu.