sunnuntai 18. lokakuuta 2015

13/18

Pitkästä aikaa vähän toivekkaampi olo sen suhteen että ehkä E vielä joskus valmistuukin. Viime viikolla angsteilin sen kanssa että tämä ei valmistu koskaan. Editoitavista luvuista sain tänään valmiiksi 12 ja 13. Numero 14 on editoitu, printattu ja korjaukset siirretty scriveneriin, mutta se ei ihan vielä toimi ja vaatii vielä työtä. Annan sen hetken levähtää ja katson sitä myöhemmin. 
15 – 17 on printattu ja odottavat punakynää. Numero 18 on vielä ihan vaiheessa. En siis tule saamaan tätä kirjamessuihin mennessä ihan niin valmiiksi kuin halusin, mutta tarpeeksi lähelle.
Tämän kierroksen jälkeen, palaan alkuun ja korjaan kaikki ne epäjohdonmukaisuudet, jotka tarinaan on jäänyt sen takia että asiat vähän muuttui kirjoittaessa. Tällä kierroksella ajattelin myös kirjoittaa ne 6 lukua jotka vielä on kirjoittamatta.

Haluaisin saada tämän osan E:stä valmiiksi ennen uutta vuotta, sillä ensi vuoden alusta olisi todella hienoa jos voisin alkaa kirjoittamaan sitä menneisyyden osuutta. Jos menee todella hienosti ja onnistun mun feikkinanossa, minulla on marraskuun lopussa menneisyyden osuuden outline valmiina.

Blogi täytti vuosia tiistaina, mutta enpäs tietenkään muistanut tätäkään hienoa merkkipäivää kuin vasta tänään. 

En tiedä onko tässä selityksessä mitään järkeä kenellekään muulle, mutta tällaisia fiiliksiä tänään :)