sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Ensimmäinen viikko

Nanoa on takana kokonainen viikko. E:n menneisyydestä kesken on luku 6. Tänään sain kirjoitettua vain vajaan aanelosen. Suurin osa päivästä meni siivotessa, ruuanlaitossa ja kouluhommissa. Välillä kävi vieraitakin ja kun vihdoin sain kirjoitusvihon eteeni, tuli vain tyhjää. Huomenna töitä ja kouluhommia mutta jospa sitten illalla vielä jaksaa ja ehtii. Ensi viikon kirjoittamisesta tiedän varmuudella vain sen, että kahtena päivänä tuskin ehdin kirjoittamaan mitään, huomiselle on toivoa mutta lopun neljän kohdalla pitäisi onnistua.
Lukuhaasteesa jätin kesken runokirjan. Miki Liukkosen Valkoisia runoja. Yritin lukea tätä ihan tosissani, mutta ei siitä tullut mitään.

Kirja, joka on mukaelma jostakin klassisesta tarinasta, esim. sadusta, Shakespearen näytelmästä tai kirjallisuusklassikosta. Jäi myös kesken.  Luin Ruumiittomia mutta me ei jotenkin vaan tultu toimeen. Pääsin melkein sivulle sata. Tämän keskenjättäminen oli vähän vaikeampaa kuin muiden kirjojen, koska tämä oli novellikokoelma monelta eri kirjailijalta.

Tällä hetkellä luen Jenna Kostetin kirjaa Marrasyöt. Tätä ei valitettavasti voi liittää haasteeseen, ei myöskään tämän jälkeen tulevaa Enni Mustosen Emännöitsijääkään. Jos Enni Mustonen olisi syntynyt kolme vuotta aikaisemmin, olisin voinut kuitata kohdan missä kirjailijan piti olla yli 65 kun kirja julkaistiin.