tiistai 3. marraskuuta 2015

Hätätila

Sunnuntaina kirjoituskynän jälki alkoi uhkaavasti haalistua kunnes lopulta ehtyi. Tässä vaiheessa olisi ollut hyvä iskeä nyrkillä ”hätätilassa riko lasi”-kaapista lasi rikki ja ottaa esille juuri tällaisia tilanteita varten oleva varakynä. Hain varakynän vähemmän dramaattisin elkein lipastosta, nyt pitäisi muistaa käydä ostamassa uusi varakynä seuraavaa kertaa varten.

Kasasin viime viikolla vihdoin menneisyyden osuuden juonikaavion. Käytin Scapplea, Scrivienerin vähemän tunnettua pikkuveljeä. Ei mikään kummoinen ohjelma, mutta helppo käyttää ja tekee mitä haluan, eli laatikoita ja viivoja joille sitten suunnittele juonen. Nykyisen suunnitelman mukaan, menneisyyttä on tulossa 25 lukua. Kolmen raakaversion olin kirjoittanut kesällä, joten nanoa varten jäi 22.

Näitä menneisyyden lukuja on kymmenen vähemmän kuin tätä nykyhetkeä. Olin suunnitellut että luvut tulisivat vuoronperään, mutta jos nämä luvut pysyvät tällaisina, pitää vähän hajauttaa. Luultavasti näiden menneisyyden lukujen määrä muuttuu vielä monta kertaa ennen kun se on valmis. Mitään täytelukuja en kuitenkaan ala väsäämään. Pitää vaan yrittää tulla toimeen sen kanssa mitä on.