maanantai 14. maaliskuuta 2016

Arki

Viikonloppu meni jotenkin vähän ohi. Lauantaina oli koulun lähipäivä ja sieltä suoraan kirjoittajapiiriin. Eilen en tehnyt paljon muuta kuin pelasin ja vähän kotihommia. En lukenut, en kirjoittanut en tehnyt mitään hyödyllistä, mutta silti en kadu siitä mitään. Nollauspäivät tulee aina tarpeeseen. 

Kirjoittajapiiri on piristynyt huomattavasti nyt kun osallistujamäärä tuplaantui neljään. No just ensi keralla paikalla ei sitten ole muita kuin vetäjä, sillä kaikilla muilla oli joku meno.

Tänään pitäisi tehdä monta asiaa, alkaen töihin menosta. Illalla haluan editoida E:tä ja lukea, eilen en jaksanut edes ajatella tekstiä, mutta nollauspäivän ihanuus on se, että seuraavana päivän jaksaa taas. Ikeastakin pitäisi tilata tavaraa, päällimmäisenä tyynyt jotta voidaan lukea vuoteessa. Pitäisi myös etsiä jostain joku mies, joka voisi tulla toukokuun lomaviikolla repimään kylpyhuoneen alakaapin pois, sillä se kastuu aina kun joku käy suihkussa. Pinta kupruilee ja kaappi haiskahtaa homeelle. Ikeasta voisi löytyä siihenkin joku kiva kärry, missä säilyttää niitä muutamia tavaroita mitä alakaapissa on. Sitten on paljon muutakin mitä pitäisi tehdä, käydä kirjahylly läpi ja pistää pari mailia menemään. Kissakin pitäisi käydä houkuttelemassa hereille, jotta saan korjattua vuoteet ennen kuin pitää mennä töihin.