sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Saavuttamattomat tavoitteet


Kuulkaas niitä on paljon. Halusin saada E:n nykyhetken loppuluvut editoitua ennen viikonlopun reissua, mutta ihan en päässyt tavoitteeseen. Viimeisin on vielä kesken, muista puuttuu enää oikoluku. Viimeisin luku on muutenkin ihan tuskanen ja vaatii luultavasti useamman uudelleenkirjoittamiskierroksen ennen kun sitä kehtaa katsella häpeilemättä. 
 
Viikonlopun tavoite oli saada E:n menneisyyden ensimmäinen luku tulostus valmiiksi. Noh, tulostin sen kyllä justiinsa, mutta enemmänkin siinä toivossa että saan siitä ehkä printtinä paremmin kiinni, koska en vain jaksa enää tuijottaa ruutua. 
 
Tulevan viikon tavoite olisi sitten se, että saisin nuo roikkuvat luvut pakettiin, jottei tarvitse katsella niitä ainakaan vähään aikaan. Pääsiäisenä tavoitteen olisi sitten saada valmiiksi luvut 1 ja 2 ja sitä seuraavalla viikolla luku 3. 
 
Muuten ajattelin asettaa tavoitteeksi että saisin tämän osuuden valmiiksi heinäkuuhun mennessä. Se tekis suurinpiirtein kaksi lukua/viikko, eli ei täysin mahdoton tavoite, mutta mahdollisuudet epäonnistua ovat olemassa. 
 
Viikonlopun reissusta voisin tehdä ihan oman postauksen, mutta vähän myöhemmin.