maanantai 21. elokuuta 2017

7/27 sekä 7/26

Editointi ja uudet tekstit etenee pikkuhiljaa.

K:n osuudet
Olen menossa luvussa 11, mutta jouduin hyppäämään muutaman luvun alusta koska en vielä ihan tiedä miten niiden kanssa pitää toimia. Editoituna on seitsemän lukua ja kahdeksas on työn alla.

F:n osuudet
Olen kirjoittanut raakatekstiä seitsemään lukuun. Yhtä niistä kehtaan hädin tuskin merkitä tehdyksi, koska tekstiä on niin vähän. Kirjoitin luvun ydinosan, mutta kaikki tapahtuu tällä hetkellä tyhjiössä. En osaa ankkuroida tätä vielä tiettyyn paikkaan enkä ole vielä ottanut selvää, oliko siihen aikaan olemassa sitä tekniikkaa, jota haluan käyttää. Kaikki taustatyö minkä olen tähän menneessä tehnyt, on liittynyt K:n osioihin.

Tänään on vapaapäivä ja tarkoitus on hoitaa asioita ja kirjoittaa. Kingiäkin pitäisi lukea. Olen sivulla 815 ja vielä yli 500 jäljellä. Viime viikko oli ensimmäinen työviikko loman jälkeen ja huomasin, etten jaksanut tarttua kingiin työpäivän jälkeen. Viikonloppuna sain luetuksi parisensataa sivua. Yritän panostaa tähän nyt tänään ja viikonloppuna, sillä haluaisin saada kirjan luetuksi tämän kuun puolella. 

Muuta?
Tänään taas mietin, että miten voin kirjoitella näitä turhanpäiväisiä päivityksiä kun maailmalta ja suomestakin kuuluu ikäviä uutisia. Toisaalta mitä muutakaan voisin tehdä? Maailmassa tapahtuu jatkuvasti ikäviä asioita ja tämä blogi ei ole se paikka jossa käsittelen niitä. En ole someaktivisti. Kun on tarvetta puhua jostain, se tapahtuu somen ulkopuolella.