sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Editointia ja hyvä kirja

E:n editoiminen on edistynyt yllättävän nopeammin kuin olin kuvitellut. En asettanut itselleni mitään kauhean tiukkaa aikataulua, vaan jaoin luvut kahteen (en yhtä suureen osaan). Oli se osa josta sanoin, että sen editoiminen on aika suoraviivaista ja sitten se toinen osa. Tavoitteena oli saada se suoraviivainen osuus tehtyä ennen lomaa, jotta voin lomalla keskittyä sitten siihen haastavampaan osioon. Nyt olen kuitenkin jo siinä pisteessä, missä minun piti olla vasta viikon päästä.  
Ensi viikon editointitavoite on kaksi lukua. Ei mikään mahdoton tavoite. 
 
Muuten viikonloppu on mennyt ihan pelatessa, lukiessa ja ihan vain kotihommien parissa. Kävin myös viikon ensimmäisellä ja ainoalla lenkillä. Keli oli tosi hyvä, vaatteitakin oli tarpeeksi, mutta silti tänään oli sellainen kerta, että jokainen askel tuntui. 
 
Nyt juon kahvia ja mietin sitä, miten haluan seuraavaksi ottaa kirjan käteen. Luen tällä hetkellä Roxane Gayn Hungeria. On ihanaa lukea kirjaa, jonka pariin haluaa jatkuvasti palata. Edellinen kirja jonka luin oli teoriatasolla sellainen josta minun olisi pitänyt innostua, mutta en missään vaiheessa oikein koukuttunut ja lukeminen oli melkein yhtä raskasta kuin tämän päivän juoksu.