sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Tammikuussa luettu, viime vuoden summausta ja kaikenlaista muuta
Näiden lisäksi luin pari kirjaa Kellotornia varten. Huomaa kyllä, että innostuin tammikuussa taas pelamaan. Pelaaminen, lukeminen ja kirjoittaminen tappelevat kaikki samasta ajasta joten se on aina joltain pois jos joku saa vähän enemmän huomiota. Tällä hetkellä luen Jo Nesbon Lumiukkoa. 


Tajusin muuten, etten mitenkään summannut viime vuoden lukemisia. No tässä tulee. Luin viime vuonna yhteensä 57 kirjaa. Näiden joukossa ei ole niitä kirjoja joita luin töitä varten eikä läheskään kaikkia niitä jotka luin Kellotornia varten. Tänä vuonna ajattelin, että voisin kokeilla hyllynlämmittäjä-haastetta. Ajatus olisi siis lukea yksi sellainen kirja kuukaudessa, joka on seissyt jo hyvän tovin kirjahyllyssä. En siis aloita niistä kolmesta kirjasta jotka pelastin viime viikolla kirjaston kierrätyshyllystä kotiin tai niistä kahdesta jotka sain lahjaksi. En myöskään aio etukäteen valkata mitkä nämä 12 kirjaa ovat, vaan ihan valikoin senhetkisen fiiliksen mukaan. Ensimmäisen olen kuitenkin jo valinnut ja otan sen luettavaksi heti Nesbon jälkeen. Keksin tämän idean vasta viime viikolla joten olen jo nyt heti yhden kirjan verran jäljessä. Hyvä alku siis.


Mitäs muuta? No bussilakkopäivä meni ihan etätöiden merkeissä ja illemmalla menin lenkille. Eilisen pelasin melkein koko päivän ja tänään kävin treeneissä ja muuten vaan olen lukenut. Eli toisin sanoen, ihan kiva viikonloppu. 

Ihanaa kun on lunta ja pakkasta. Toivottavasti ei lauhdu ihan lähipäivinä (mielellään ei ennen toukokuuta).