maanantai 11. kesäkuuta 2018

Editointia

Kesäkuun alku on mennyt aika lailla E:tä editoidessa. Raakatekstiäkin on syntynyt. Ei nyt ihan sivukaupalla, mutta jonkin verran. Muutama ihan hyväkin lause sieltä on löytynyt ja pari ideaa mitä voin jatkaa. Ehkä yksi pieni kohtauskin, joka avaisi vähän enemmän päähenkilön mielenliikkeitä.

Neljäsosa pinkasta on kohtapuolin käyty läpi. Tavallaan elättelin toiveita, että saisin tämän teknisemmän editoinnin kesäkuussa tehtyä, mutta ei taida ihan onnistua. Tulee menemään heinäkuun puolelle.

Kellotornin kanssa tavoite olisi, että saisin ensimmäiset kuusi lukua editoitua ennen elokuuta. Ei mahdoton tavoite, mutta kun ottaa huomioon kuinka pitkään nysväsin kakkosluvun kanssa niin saa nähdä onnistuuko tämäkään. Kellotornin editoiminen on kuitenkin sellaista mitä teen enimmäkseen aamulla kun on se parikymmentä minuuttia ennen töihin lähtöä. Iltaenergia (jos sitä sattuu olemaan), viikonloput ja iltavuoron aamutunnit olen pyhittänyt kuitenkin E:lle.

Tänään oli jotenkin tosi ihmeellinen ilma. Aamulla takki ei ollut liikaa, mutta iltapäivästä oli. En ollut edes varma oliko minulla kuuma tai kylmä.