torstai 14. kesäkuuta 2018

Tänään

Editoin aamulla kellotornia ja vaikken saanutkaan kohtausta valmiiksi olin tosi tyytyväinen siihen mitä sain muokattua. Pitkästä aikaan tuli tästäkin projektista sellainen fiilis, että ehkä tämä sittenkin. 

Kissalla oli eilen vähän ripulia ja tänään olen siivoillut herran jättämiä jälkiä sitä mukaan kun niitä on löytynyt: lattialta, sohvalta… ruokapöydältä. 

Kahden tunnin kirjoitussessio töiden jälkeen supistui tunniksi kun eka tunti meni kaikenlaiseen säätöön. Päivitin Scrivenerin toissapäivänä (ei maksullinen päivitys joka ei ole vielä edes ilmestynyt windowsille vaan ihan perus ja ilmainen) ja tänään se ei sitten suostunut aukeamaan. Prosessi näkyi kun katsoi process managerista, mutta ruudulle ei ilmestynyt mitään. Testailin vähän kaikenlaisia juttuja, mutta lopulta poistin sen kokonaan ja asensin edellisen version (onneksi tämä on mahdollista). Sitten editoin sen luvun joka oli muutenkin tämän päivän tavoite.

Ei sitten sen kummoisempi päivä. Välillä harmittaa kun ei jaksa tehdä enempää, mutta minkäs teet. Välillä on ihan hyvä muistuttaa itseään siitä, että kyllä ne asiat etenee vaikka tekstejä työstääkin pienissä murusissa kaiken muun arjen keskellä.