sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Kirjahylly

Tänään hämmästelin kirjahyllyn outoa tilannetta. Kaikista niistä kirjoista joita siinäkin on, vain yksi on kirjastosta. Tämäkin yksinäinen kirja on kellotornia varten. Kirja on ollut minulla jo yli puolivuotta lainassa (ehkä melkein vuoden), mutta en ole ehtinyt vielä tarttua siihen. Välillä selailen sitä hiukan, mutta sen aika ei ole vielä. Ehkä syksymmällä, kun pääsen jatkamaan sitäkin projektia. Onneksi kirja on sellainen, ettei sitä kukaan muukaan tunnu kaipaavan joten uusin sitä uusimisen perään ja aina välillä palautan, jotta voin nollata uusimiskerrat.

Juhannus meni aika lailla kotona. Ei hukuttu, mikä on aina kivaa. Enimmäkseen olen työstänyt E:tä. Perjantaina editoin neljä ja puoli lukua, lauantaina kolme ja tänään en yhtään koska en vaan jaksanut. Tuli joku raja vastaan enkä vaan kyennyt. Sen sijaan editoin vähän kellotornia ja sain kolmannen luvun käytyä läpi.

Parasta tässä pidennetyssä viikonlopussa oli kuitenkin se, että löysin Kingiksen lakritsijäätelöä. Olen jo pari kesää haikaillut niiden perään, mutta jotenkin niitä ei ole ollut niissä kaupoissa missä yleensä käydään. Sitten lauantaina niitä löytyi lähialepasta. Sellaisesta minikokoon puristetusta kaupasta, jossa ei käydä oikein koskaan. Jemmattiin niitä pakastimeen useampi kappale ihan siltä varalta, että kohta niitä ei taas sitten löydy mistään.

Ulkona sataa. Kiva.