perjantai 10. elokuuta 2018

6:45

Eilen iski ihan järjetön lomaväsymys. Ei väsymys lomaan, mutta sellainen perusteellinen uupumus, että alkuun vähän mietin, että saanko päivässä mitään aikaiseksi. Eilen oli ensimmäinen arkipäivä tällä viikolla, kun ei tarvinnut tehdä mitään. Herätys ei soinut seitsemältä vaan sain nukkua niin pitkään kuin halusin (ja sitten herään 6:45).

Kuvittelin alkuun, että kunhan pääsen E:stä eroon niin en varmaan jaksa editoida mitään vähän aikaan. Kuitenkin huomasin tiistaina editoivani Kellotornin kuudetta lukua ja keskiviikkona sain sen loppuun. Eilen aloittelin neljännen luvun puuttuvaa kohtausta ja huomasin, että saman luvun viimeinenkin menee uusiksi.

Tekisi hirveästi mieli määritellä lomatavoitteita editoimisen suhteen (koska tavoitteet on ihania), mutta yritän vastustaa. Tällä hetkellä ainoa tavoite on saada tämä luku neljä loppuun tällä viikolla, mutta muuten yritän pitää aikataulun vapaana. Tietenkin jatkan editoimista, mutta ilman, että siihen tulee suorittamisen makua.

Muuta
Nyt kun ikkunanpesuprojekti on valmistunut, ajattelin siirtää katseeni seuraavaksi liesituulettimen suuntaan. Ritilä pitäisi puhdistaa ja suodatin tarvitsee vaihtoa.

Kissa toipuu vieläkin eläinlääkärikäynnistä. Keskiviikon se vaan istui ympäri kämppää ja tuijotteli seiniä. Raukka kävi vähän hitaalla nukutuksen jälkeen. Eilinen meni leväten ja tänään on nähtävästi samanlainen päivä. Tämä kissaherra ei ole mikään seikkaileva instagramkissa vaan sellainen joka ei kestä muutoksia ja eläinlääkärikäynnin jälkistressi purkautuu aina samalla tavalla, eli kissa on epätavallisen hiljainen ja lepäilee. Vähän jo jännittää, miten se selviää siitä kun joutuu kohta viikoksi kissahotelliin kun mennään miehen kanssa reissuun.

Liesituuletinprojektin lisäksi pitää käydä kaupungilla asioilla, mutta muuten ajattelin vain lukea. Luen nyt Lasi maitoa, kiitos ja jäljellä on niin vähäisen, että pääsen varmaan aloittelemaan jo jotain muuta. Hyllyssä odottaa Tom Hanksin Uncommon type -novellikokoelma. Pidän Hanksista (lempinäyttelijä) ja kirjoituskoneista (joita tässä esiintyy), mutta novellit ei ole minun juttu. Mielenkiintoista nähdä millainen kirja on. Toivottavasti hyvä.

Löysin taas uuden blogin jota olen alkanut lukemaan alusta asti. http://kirsikarvinen.blogspot.com - ja postauksia alkavat vuodesta 2013. Menee varmaan hetki, ennen kuin tämä on luettu :)