tiistai 7. elokuuta 2018

Lomaa ja editointia

Loma alkoi eilen. Jotenkin sitä ei ole ihan vielä sisäistänyt vaikka on menossa jo toinen päivä, kun ei tarvitse mennä aamulla töihin. Ehkä tähän on vaikuttanut se, että olen hoitanut kaverin kissoja kun hän on puolisonsa kanssa lyhyellä reissulla, minkä takia olen joutunut laittamaan herätyksen seitsemäksi ja istunut bussissa jo kahdeksalta. Toissa viikonloppuna olin hoitamassa yhden tuttavan kissoja. Näiden luona piti nukkua pari yötä, mutta kaverin kissoja ei tarvitse kuin käydä syöttämässä. Tänään aamulla oli viimeinen hoitokerta. Huomenna pitää sitten heräillä ihan oman kissan takia kun ollaan menossa eläinlääkäriin, mutta jospa sitten torstaina voisi vihdoin herätä ilman herätystä ja ilman suunnitelmia ja sisäistä se, että on vapaa.

Eilen oli myös se hetki, kun lähetin E:n vihdoin menemään. Kyllähän sen lähettäminen jännitti, mutta samaan hengenvetoon olen niin helpottunut kun se on käsistä pois. Eilen kun oli sitten sellainen muutaman tunnin tauko (kun mies luki viimeisintä versiota), oli ihanaa tehdä jotain muutakin kuin vain editoida. Sai tarttua sellaisiin töihin, jotka on roikkunut koko kesän koska energia ei ole riittänyt niihin, kuten aloitella ikkunanpesua ja kuurata vessa vähän tehokkaammin, kuin se pikasiivous jonka teen päivittäin.

Nyt sulattelen lounasta ja mietin, että voisin mennä kohta lenkille. Nukuin eilen jotenkin todella huonosti, koska E:stä luopuminen jäi pyörimään päähän. Nukahdin sitten joskus kahden maissa ja näin unta, että sain kustannussopimuksen, mutta se oli niin täynnä punakynämerkintöjä, etten saanut siitä mitään selvää ja joku hengitti siinä jatkuvasti niskaan, että se pitäisi lukea nyt äkkiä ja allekirjoittaa.