torstai 30. elokuuta 2018

Lomasummailua

Ajattelin summailla tähän vähän lomafiiliksiä vaikka vielä on muutama päivä jäljellä.

Kellotorni
Luin viime viikolla Kellotornin kahdeksan tulostettua lukua ja voisinpas sanoa, että oli mitä ihanin lukukokemus, mutta kun en voi. Siellä oli kohtia jotka toimi, mutta paljon sellaista mikä ei. Suurin ongelma oli se, että tarina junnaa paikoillaan kun maalailen maisemia. Se hyvä puoli siinä paperilta lukemisessa oli, että ensimmäistä kertaa näin tarinan alun kokonaisuutena. Viikonloppu ja alkuviikko meni editoidessa ja eilen luin tekstin uudelleen. Oli jo paljon parempi. Täydellistä se ei ole, mutta sen verran ok, että voin jättää ne ensimmäiset luvut hetkeksi lepäämään ja jatkaa editoimista.

Lukeminen
Lukemisen suhteen olen vähän pettynyt. Enemmänkin olisi voinut lukea. Viime viikko oltiin miehen kanssa reissussa ja vaikka oli pari kirjaa mukana, en lukenut ainuttakaan loppuun. Luin vain Kellotornia ja pelasin spider solitairia puhelimesta.

Lenkkeily
Tähän olen semityytyväinen. Olen tyytyväinen määrään, mutta en nopeuksiin. Ehkä voisi ensi talvena ostaa taas salikortti ja yrittää panostaa nopeuden nostamiseen.

Ensi viikolla vuorossa on paluu töihin ja arkeen. Välillä olen ihan valmis menemään jo töihin ja välillä en.