perjantai 26. lokakuuta 2018

24/27 ja kirjamessut

Kauhean raskaalta tuntunut tämä viikko. Ei niinkään töiden takia, mutta koska olen taas epäonnistunut nukkumisessa. Keskiviikkona heräsin neljältä ja eilen kolmelta. Niiden päälle kun laittaa ihan kivankin työpäivän niin yhdistelmä on mitä ihanin. Mutta on tässä heräämisessä ollut se hyvä puoli, että olen saanut kirjoitettua. Keskiviikkona kirjoitin raakatekstiä ja eilen editoin sen sellaiseksi, että olen siihen jo melko tyytyväinen.

Tämän viikon tavoite oli se yksi luku jonka yli hyppäsin, mutta siitä ei jotenkin vaan tullut mitään. Kirjoittelin sitä kyllä vimmatusti, mutta jotenkin se ei vaan edistynyt. Kaikki oli vaikeaa. Tekstiä syntyi vaan pakottamalla ja eikä sekään oikein toiminut. Sitten tuossa tiistai-iltana ripustelin pyykkiä ja tajusin, että en tarvitse koko lukua. Tarvitsen pari uutta kohtausta sekä ratkaisun yhteen ongelmaan, joka minulla tekstissä vielä on.

Lopullinen lukumäärä kasvoi taas kolmella, koska kun tappelin tuon poistetun luvun kanssa, tajusin miten homma jatkuu. Niitä en kuitenkaan yritä vääntää ennen nanoa.

Tänään on perjantai, vapaapäivä ja ensimmäinen päivä kun suuntaan kirjamessuille. Alunperin suunnittelin meneväni kolmena päivänä, mutta taidan jättääkin sunnuntain välistä. Siellä on pari juttua mitä olisi kiva nähdä, mutta ei mitään kovin akuuttia. Lauantaina tulee messuiltua kuitenkin klo 19 asti.