perjantai 5. huhtikuuta 2019

Loma

Loma vetää viimeisiään. Vielä tämä yksi viikonloppu ja sitten takaisin arkeen. Katsoin juuri kalenterista, että seuraavat 4 viikkoa ovat kaikki vähän vajaita. Ensi viikolla on yksi työmatka ja sitä seuraavilla viikoilla on pääsiäinen ja vappu jotka kaikki nakertaa työviikkoa lyhyemmäksi.En tehnyt mitään suuria tämän loman aikana. Enimmäkseen olen nauttinut siitä, että saa siivoilla ja tehdä kotihommia ajan kanssa ja rojahtaa sohvalle lukemaan kesken päivän jos siltä tuntuu. Käytiin miehen kanssa myös Järvenpäässä koska ajateltiin harrastaa tätä maakuntamatkailua ja kumpikaan ei ole aikaisemmin käynyt kaupungissa. Myöhemmin muistin, että olenhan minä ollut siellä. Tyhyiltiin (tai kehityttiin) työporukan kanssa siellä 4 vuotta sitten ja näin elämäni ensimmäisen minipossun. 

Järvenpääläinen minipossu vuodelta 2015
 

Kirjoitustavoitteista (editoida 2 lukua ja kirjoittaa raakateksti yhteen uuteen) yksi luku on valmis ja toinen kesken. Raakatekstiä en ole aloittanutkaan. Keskeneräinen luku valmistuu ehkä nyt viikonloppuna, mutta en ota siitäkään paineita. Valmistuu jos valmistuu. 

Vaikka en ole mikään kesä-ihminen niin kyllä mä jo tässä vaiheessa kevättä odotan sen saapumista. En sen takia, että on aurinkoa tai muuta, mutta koska kesä- ja heinäkuu on töissä aina leppoisampaa ja sitten alkaakin jo kesäloma :)