maanantai 6. toukokuuta 2019

Sanoja

Tänään kirjoitin. Alkuun ihan vain jotain epämääräistä ja sitten yhden kohtauksen. Myöhemmin kirjoitin vielä lisää. Luin sitä kirjaa Kellotornia varten ja yksi luettu lause pukkasi sanoja ulos. 

Tänään oli iltavuoro ja pakko sanoa, että olin aamun vähän hukassa. Olen niin tottunut siihen, että kun on iltavuoro niin aamusa menee helposti 2 tuntia editoidessa ja sitten on vielä vähän yli tunti aikaa syödä välipalaa, lukea ja saattaa itsensä työkuntoon. Tämä aamu meni kuitenkin haahuillen. Onneksi tajusin toista kahvikuppia juodessa istuutua kirjoitusvihon eteen. 

Olen jo siirtänyt ne aikaisemmin kirjoitetut kohtaukset Scriveneriin, mutta en vielä tämänpäiväisiä. En aukaissut tiedostoa koneella, vaan pädillä. Tiedoston näkeminen koneella on vieläkin jotenkin vastenmielinen ajatus, mutta pädillä se ei näytä yhtään niin pahalta. Varmaan sen takia, että pädillä projekti ei näytä täysin samalta vaan jotenkin pelkistetymmältä.

Harmi, kun tee loppui. En jaksa keittää uutta kupillista enkä jaksais edes juoda kokonaista kuppia. Puolikas olisi ollut ihan sopiva. Ehkä jos en olisi jo heittänyt teepussia pois olisin voinut keitellä vielä sen puolikkaan.