lauantai 25. toukokuuta 2019

Viikko


Kesäkuuhun on viikko! Kesä- ja joulukuu on ne kaksi kuukautta, joiden tulo on aina yhtä järkyttävää. Jotenkin ne ovat aina niin kaukana, että niiden tuloon on ikuisuus ja sitten ne ovat kuitenkin ihan kohta siinä. Seuraavaan deadlineen on myös viikko. Ennen kesäkuuta haluaisin saada kirjoitettua yhden luvun, kolme kohtausta ja lisätä eräs hahmo tiettyyn lukuun, jossa hän ei vielä esiinny. Noiden uusien tekstien suhteen en tavoittele muuta kuin raakatekstiä. Kunhan saisin sen asian ytimen paperille, olisin ihan tyytyväinen. 

Oikeasti aikaa on vähemmän kuin viikko sillä keskiviikkona on menoja, torstaina vähän muita hommia ja perjantaina pitää olla sosiaalinen. Mutta jos onnistuisin tavoitteessa niin Kellotornissa olisi loppua lukuun ottamatta kaikki palikat paikoillaan.

Ja se loppukin on tavallaan olemassa. Se on 15 lukua, jotka olen pistänyt jo Scrivenerissä paikoilleen. Niistä ei vaan ole kirjoitettu mitään. 

Toivottavasti saan kirjoitettua tänään jotain, sillä energiataso on aika lailla tasoa nolla. Lääke jota söin unettomuusvaikeuksien takia on joko lopetettu, sitä ei saa enää niin pienenä annoksena, kuin mitä minä syön tai niillä on vain toimitusvaikeuksia (en ihan pysynyt kärryillä, mitä farmaseutit sanoi). Lopputulos on kuitenkin se, että sitä ei enää ole. Maanantaina sain uuden reseptin eri lääkkeeseen, mutta se on sellainen, jonka apteekin pitää valmistaa ja saan sen vasta ensi viikolla. 

Tämän tarinan pointti oli kuitenkin se, että olen vetänyt viimeisen viikon 4h yöunilla (jos on ollut hyvä yö). Töissä olen käynyt, mutta urheilu on jäänyt, koska energiataso ei riitä. Mutta mutta… koska kaikissa asioissa on ne hyvätkin puolet, niin on tässäkin! Olen esimerkiksi kirjoittanut aika lailla. yhtenäkin yönä kirjoitin erään luvun joka oli haronut pitkään vastaan ja tänään sain luetuksi loppuun yhden Kellotorniin liittyvän kirjan. Ja niin onnellinen kuin olenkin, että sain tuon vaikean luvun kirjoitettua niin kyllä minä olisin silti mieluummin nukkunut.