perjantai 14. marraskuuta 2014

Viikonloppua odotellessa

Viikonloppu, vihdoin! Tai melkein vihdoin. Vielä pitää tämä päivä jaksaa.

Tämä viikko on ollut vähän rankanpuoleinen työrintamalla. Odotan innoissani ensi kuuta ja välipäiviä jolloin olen lomalla. Puolitoista viikkoa kuulostaa ruhtinaallisen pitkältä lomalta, nyt kun se on vielä edessä. Valitettavasti, niin kuin kaikkien lomien kohdalla, päivät hujahtavat ohi nopeasti ja lopussa sitä vain ihmettelee mitä sai aikaiseksi, jos mitään.

Lauantaina olisi tarkoitus pitää A:n tiimoilta viimeinen intensiivinen editointirupeama. Olisi niin mahtavaa jos voisin pistää A:n jo sunnuntaina koelukijoille. Tästä haaveillessani ajattelin samalla päivittää toimintatapojani. Pikkuveli pistää omat kirjoituksensa google driveen missä me koelukijat sitten kommentoimme tekstiä. Tämä on oikeastaan todella kätevää, näin saisin kaikki kommentit samaan dokumenttiin. Pitää vain vähän katsella voiko asetuksista säätää niin etteivät lukijat näe muiden kommentteja, toisaalta se voi olla ihan hyödyllistä, mutta toisaalta muiden kommentit voivat häiritä. Minua ei ole häirinnyt nähdä toisten kommentteja lukiessani tekstejä, mutta pitää tosiaan katsella niitä asetuksia.

Ihan täysin en vielä pääse eroon printeistä, sillä kaksi lukijoistani ovat low-tech lukijoita jotka tarvitsevat paperiversion.