tiistai 1. joulukuuta 2015

1.12.

Nanot on nyt nanottu ja häviöhän siitä tuli vaikka feikki se oli alusta alkaen. Kahdeksan lukua jäin tavoitteesta, mutta ei se nyt niin haittaa. Tää tulee auttamaan paljon sitten kun alan työstämään tätä osuutta tarinasta. Sanamääriä en voi vielä antaa, sillä en ole siirtänyt vielä kaikkia tekstejä koneelle.

Tänään palasin sitten editoinnin pariin, tuli vähän sellainen ”ihanaa, pitkästä aikaa”-fiilis. Jatkoin siis siitä mihin lokakuun lopulla jäin, eli lukuun seitsemän mikä oli ensimmäinen näistä puuttuvista luvuista. Tänään olen kirjoitellut 835 sanaa joista suurin osa aamulla ennen kun menin töihin. Pitkä päivä töissä ja illan energiatasot oli mitä oli, mistä syystä en saanut illalla niin paljon aikaan kuin mitä olin toivonut. 
Olen muuten keksinyt ensi vuodelle uuden lukuhaasteen. Tarkoitus olisi lukea kirjahyllystä kaikki ne kirjat jotka on jo pitkään maanneet ”lue joskus”-pinossa. Bonustehtävänä olisi tarkoitus kuitata loput tämän vuoden haasteen kirjoista. Jos joku ”lue joskus”-pinon kirjoista sopii myös tämän vuoden haasteeseen, saan kuitata sen sillä pois. Laitan tänne listoja jossain vaiheessa, sekä listan siitä mitkä kirjat tulen valitsemaan tämän vuoden haasteen jämille. Ajattelin että mahdollisuuteni onnistua on suuremmat, jos valitsen kirjatkin jo nyt.