tiistai 8. joulukuuta 2015

Lomaa odotellessa

Vähän heikosti on tullut kirjoitettua viime viikolla kun piti hoitaa yksi kouluhomma alta pois. Viikonloppu ja nyt tämä alkuviikko meni tehtävää vääntäessä. Näidenkin kanssa menossa viimeinen rutistus ja sitten ei tarvitse kolmeen viikkoon miettiä kouluhommia :)

Toistaiseksi tämän viikon kirjoitussaldo on ne vaivaiset 108 sanaa jotka kirjoitin eilen. Luku seitsemän, mitä tällä hetkellä työstän on yhteensä 1666 sanaa, mutta valitettavasti ne on kaikki vielä rumia, kankeita ja hyvin hyvin noloja. Tämän viikon tavoitteena oliskin saada niistä siedettävän näköisiä ja sellaisia mitä ei tarvitse ihan koko sielullaan hävetä. Eli toisin sanoen, olen tyytyväinen jos saan printtiversion valmiiksi.
Nyt luen Henna-Kaisa Sivosen Mummoillen, henkisen mummon käsikirja. Aivan ihana kirja ja juuri minulle sopiva sillä olen aina kokenut olevani juuri tällainen henkinen mummo. Koska kirja on liian iso raahattavaksi mukana, luen myös Jane Austinin Ylpeyttä ja ennakkoluuloja. Tämän kanssa olen aika alussa, mutta kun saan sen luetuksi voin kuitata sillä yhden kirjahaasteen kohdista.