keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Mitä roskaa!

Luku 17 onkaan. Tavallaan se on ehkä vähän sinne päin mitä haluan sanoa, mutta ne sanat. Nuo jäykät, tekotaiteelliset lausehirviöt joita kukaan oikea ihminen ei käyttäisi puhuessaan. Kyseessä siis toinen luku näistä puuttuvista, jonka olen kirjoittanut tyhjästä. Luulis että jossain vaiheessa tästä hommasta tulee helpompaa, mutta ei siitä sit näköjään tule. Tai ei ainakaan tämän luvun kohdalla. 

Mutta joo, onneksi minkä tahansa luvun voi pistää jäähylle ja jatkaa editointia seuraavasta. Palaan tähän lukuun kun pystyn vääntämään sen järkevämpään muotoon. Yhteensä vielä viisi puuttuvaa ja seitsemäntoista editoitavaa lukua.

Käytiin tänään katsomassa uusi Star Wars leffa. En ole koskaan ollut mikään suuri fani, eikä tämäkään elokuva erityisemmin sykähdyttänyt. Lyhyesti se juoni meni vähän niin kuin näin: taistelua, angstia, ammuskelua, taka-ajoa, lisää angstia, lisää ammuskelua, lisää taisteluja, räjähdyksiä, lisää angstia sekä iso annos one-linereita joissa viitataan edellisiin leffoihin.

Huomenna sitten joulu. Eli suklaata, lahjoja ja ruokaa, eikä yhtään E:tä koska ei kerkiä. Ellei sitten todella myöhään illalla, jos vielä jaksaa :)