torstai 31. joulukuuta 2015

Uusi vuosi

Vuosi vetelee viimeisiään. En vielä tiedä ehdinkö lukea Watersin kirjaa tämän vuoden puolella, vai venähtääkö ensi vuoteen. Ei sitä ole kuin joku 170 sivua jäljellä, mutta eilen en ehtinyt/jaksanut ja tästä päivästä tiedän vain sen, että tulee menemään myöhään ennen kun ehdin kirjan ääreen. Se jaksanko enää siinä vaiheessa lukea on asia erikseen. 

Lukemattomien kirjojen kasa, eli ensi vuoden haaste, kasvoi kahdella kirjalla koska kirjastossa oli poistomyynti D:
Kirjoja tuli kotiin kassillinen, mutta osa oli sellaista tietoa mitä ei sinänsä lueta, kuten neulontakirjat. Kaiken lisäksi sain kaksi varausta ja pari päivää sitten tilasin amazonilta 10 kirjaa E:tä varten. Jotenkin näyttää siltä että ensi vuoden haaste kaatuu omaan mahdottomuuteensa ennen kuin se ehtii edes alkaa. 

Ensi vuodesta puheen ollen. En aio julistaa mitään lupauksia, koska en harrasta niitä.
Deadlinet, no se on sitten ihan eri asia. 
 
Haluaisin saada E:n sellaiseen kuntoon että voisin vuoden päästä lähettää sen jonnekin. Se minne se lähtee riippuu ihan miten vuosi menee. Kierrokselle ei ainakaan, mutta hyvällä lykyllä ehkä arviointipalveluun. Tai voi olla että se menee silloin vasta koelukioille. 
 
Kevään aikataulusta
Tammikuu: Saada tämä editointikierros loppuun.
Uusia lukuja on jäljellä 4 ja editoitavia 11. Loppuun tulee jäämään pari kirjoittamatonta lukua mutta sille ei voi mitään, sillä loppu on muutenkin vielä vähän auki.

Kevät: Kirjoittaa.
Tavoite olisi että kesään mennessä olisi kirjoitettu kaikki ja jäljellä jäisi vain editointi.

Kesä: Editointia.
Tiedä vaikka kesällä voisi tehdä jo jotain niinkin hurjaa kuin yhdistää nämä kaksi aikajanaa yhdeksi kokonaisuudeksi. Nyt tämä tuntuu siltä kun kirjoittaisin kaksi eri tarinaa, vaikka kyse onkin yhdestä projektista. 
 
Yhdistämisen ja uuden editointikierroksen jälkeen, olisi ehkä hyvä hetki pistää koko projekti tauolle, kuukauden loma ennen seuraavaa editointikierrosta vois tehdä hyvää sekä minulle, että projektille.
Kesää pidemmälle on turha suunnitella, syksystä puhumattakaan.

Eipä tässä sitten muuta. Hyvää uutta vuotta vaan kaikille!