sunnuntai 17. tammikuuta 2016

2 / 26 / 3135

Tässä on nyt ensimmäinen väliraportti menneisyyden osuuden edistymisestä. 

Kirjoitetut luvut / lukujen määrä yhteensä / kirjoitetut sanat yhteensä. 

Ajattelin että jos vaikka joka sunnuntai listaisi ylös miten viikko on mennyt. Valitettavasti uusien sanojen kirjoittaminen vaatii joko aamuherätyksiä tai lomaa, joten pitää vähän katsoa kuinka monena aamuna sitä jaksaa nousta ennen herätystä. Onneksi näitä aamuherätyksiä ei tarvitse harrastaa kuin tämän raakaversion kirjoittamisen aikana. Uudelleenkirjoittamisessa ja editoimisessa se ei ole tarpeellista. 

Jos sairastumisesta pitää jotain hyvää keksiä, niin olkoon sitten vaikka se, kuinka sitä alkaa arvostamaan elämän pieniä iloja, kuten nenän kautta hengittämistä. Tänään on onneksi jo ihan inhimillinen olo ja huomenna pääsee taas töihin.

Jotenkin tulee aina ihan luuserifiilis, jos joutuu palauttamaan lukematta jääneen kirjan kirjastoon. Huomenna joudun tekemään sen Naisten työt: Pitkiä päiviä, arkisia askareita – kirjan kohdalla. Olen halunnut lukea sitä jo pitkään, mutta nyt ei vain ole siihen aikaa enkä jaksa jatkuvasti olla uusimassa sitä. Voi olla että joudun tekemään saman tempun myös muutaman varauksen kohdalla jotka tippuvat kohta syliin. Neljä niistä kuudesta kirjasta jotka tilasin Amazonilta E:tä varten on jo saapuneet ja hirveästi tekisi mieli tarttua jo johonkin niihin. 

Tällä hetkellä luen Anne B. Ragden, Aion tehdä sinut onnelliseksi. Olen vasta alussa, mutta toistaiseksi olen tykännyt.