lauantai 30. tammikuuta 2016

Ikävää

Kielessä on ollut jo viikon ikävä rakkula, joka tekee kaikesta kivuliasta. Syömisestä, juomisesta, puhumisesta ja ihan vain nielemisestä. On jännää kuinka suuri vaikutus mielialaan näin pienellä jutulla voi olla. En halua edes ajatella, miltä tuntuisi elää jatkuvan hermokivun kanssa. 

Jostain syystä minun pitää aina ensin kärsiä monta päivää, ennen kun tajuan että apteekissakin voisi käydä ja kysyä apua. No sain siihen sitten jotain suihketta joka vähän auttaa. Se turruttaa kivun ja lisää ohuen kalvon rakkulan päälle antaen vähän suojaa. Samalla se vähän turruttaa suupieltä ja nyt on pari päivää ollut sellainen olo kuin suu olisi toipumassa hammaslääkärin puudutuksesta. 

Ikävintähän tässä on tietenkin se, että tänä viikonloppuna olisin voinut saada suklaata, koska herkkulakko loppuu, mutta turhaa sitä on syödä kun se tuntuu niin ikävältä. Jos oikein käyttää mielikuvitusta, niin luulen että tämä ei ehkä satu yhtä paljon kuin eilen. Toisaalta, edellisestä lääkkeenlaitosta on vasta vajaa tunti.

Jaa'a. Pitäisi varmaan myös puhua kirjoittamisesta. Sain juuri kirjoitettua luvun seitsemän. Tänään on töitä ja huomenna on pakko lukea tenttiin ja vähän muitakin juttuja, mutta toivon että ehdin aloitella seuraavaa lukua. 

Riippumatta kirjoitanko vai en, laitan huomenna taas edistyslukuja blogiin. Sen verran ajattelin spoilata, että ensimmäinen kymppitonni on jo korkattu.