keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Toukokuussa luettu

  
Kun tässä kirjassa tulee eteen toimintakohtaus, niin joo, ymmärrän miksi tämä on niin kohua herättänyt kirja, mutta ne kaikki muut sadat sivut toimintakohtausten välissä? Luin tätä yhtä kirjaa ihan hävettävän kauan koska se ei vaan edennyt. Päätin kuitenkin, että yritän saada sen loppuun, jotta tiedän mistä puhutaan tai puhuttiin.
 
En tiedä kuinka paljon kirjaa editointiin ennen kustantamista, mutta mielestäni se olisi vaatinut vielä pari tai neljä kierrosta lisää. Jos tämän sarjan kirjat olisi puolet lyhyempiä, voisin ehkä lukea ne kaksi muuta, mutta en nyt. Ehkä joskus tulevaisuudessa, jos ei oo mitään muuta tekemistä.

Tämä ei ole Stoner, mutta hyvä siitä huolimatta. En aluksi meinannut millään tarttua tähän koska aihe ei napannut, mutta työkaveri kehui. Pidän paljon tämän kirjailijan tavasta kirjoittaa. Se on vähän sellaista pelkistettyä ja hitusen karua. Välillä tuntui ikävältä lukea miten eläimiä kohdeltiin, samoin se kuinka järjetöntä biisonin metsästys on, mutta en kadu että luin.


Näiden kahden lisäksi luin yhden E:hen liittyvän kirjan. Tässä kuussa oli vähän sellainen olo että luen jatkuvasti, mutta silti en saanut luetuksi kuin kolme kirjaa. Osittain siitä syystä että E:hen liittyvä kirja oli paksu, samoin fifty shades jota luin melkein kolme viikkoa. 

Vaikea sulatella että tänään alkoi kesäkuu.