tiistai 6. syyskuuta 2016

Välitila

Uusi projekti innostaa. Se on samanaikaisesti sekä hienoa, että vähän tuskastuttavaa. En halua vielä hypätä siihen ihan täysillä, sillä E:täkin pitäisi jossain vaiheessa jatkaa, mutta ei vielä.

Yksi on lukenut E:n, yksi on melkein lopussa, yksi puolessa välissä, yksi alussa ja viidennestä en tiedä. Kuudes sai E:n vasta sunnuntaina.

Tuntuu, kuin olisi jossain epämääräisessä välitilassa. Odotan koko ajan jotain, uutta kommenttia tai mitä tahansa. Onneksi uutta tekstiä varten ei tarvitse vielä shoppailla amazonissa. Toistaiseksi minulle riittää se mitä luen netistä, kirjastosta lainattavien kirjojen etsiminen, sekä amazonin toivelistan täyttäminen.

Päähenkilöllä ei ole vieläkään nimeä. Luulin löytäneeni sen, mutta tuppaan kirjoittamaan sen jatkuvasti väärin joten ei se taida toimia. 

E:n kanssa minulle kävi niin, että kun nimi tuli mieleen, osa tarinasta purkautui esille samalla silmänräpäyksellä. Nyt tietty odotan, että koen saman uudelleen, mutta luulen, että pitää ehkä luopua jo tästä toiveesta. Se toimi kerran. Se ei välttämättä toistu enää koskaan.