torstai 1. syyskuuta 2016

Elokuussa luettu

 Tähän kirjaan tartuin mukaan ihan sattumalta. Löysin sen Bestseller hyllystä, kun olimme kumpikin siinä sopivasti. Minä ja kirja. 
Olen heikkona elämänkertoihin, jopa sellaisiin ihmisiin joista en tiedä mitään. Tämän kirjan innoittamana luin sitten Syyskesän ja hyllyssä odottaa Vetää kaikista ovista.Kuiskaavasta tytöstä pitää sanoa, että todella hieno kirja. Koko ajan kun luin, vatsa oli vähän solmussa. Aika ahdistavaa, mutta siksi kauhua luetaankin. Miinusta annan lyhyydestä sekä epämääräisestä lopusta.

Pyysin tämän kirjan syntymäpäivälahjaksi, koska Hautala kehui tätä kerran. Muistaakseni sanoi, että luki tätä läpi yön kun ei malttanut jättää kesken. Luin tämän kahdessa päivässä koska odotin koko ajan, että milloin alkaa se hetki kun alan pelkäämään. Sitä ei tullut. 

Kuuntelin:

Nyt en kuunnellut montaa kirjaa, mutta useampi on kesken. Kumpikaan näistä ei ollut mitenkään erityisen ihmeellinen. You are a Writer oli muutaman tunnin motivaation nostattaja ja Structuring your novelissa ei ollut mitään uutta. 

Jos vielä kertaalleen kuulen tämän lainauksen:
The king died and then the queen died is a story.
The king died, and then queen died of grief is a plot
 Saatan räjähtää. Miltei jokainen kirjoitusopus lainaa sitä.

Luin myös nämä:

 Aluksi meinasin, etten merkkaa lastenkirjoja joita luen töitä varten, mutta sitten päätin merkata koska:
1. Nämäkin ovat kirjoja
2. Näidenkin lukeminen vie aikaa ja se aika on pois muusta lukemisesta.

Tällä hetkellä: Aloitin juuri eilen Mustosen Ruokarouvan.