sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Hiljainen sunnuntai

Aivan ihanaa, että täällä etelässäkin on pitkästä aikaa oikein kunnon talvi, toivottavasti sekä lumi ja pakkanen pysyvät seuraavat puoli vuotta. Se ei ole paljon pyydetty.

Tänään kirjoitin aamulla kellotornia ja pääsin ensimmäistä kertaa flownkaltaiseen tilaan. Se keskeytyi kahdesti kun kissa oksensi karvapalloja ja piti nousta siivoamaan, mutta aina onnistuin sulahtamaan siihen takaisin. Päivällä kävin kävelemässä. Lunta satoi naamalle ja oli aivan ihanaa. Harmi vain että puhelimesta loppui akku niin en tiedä kuinka monen kilsan tai askeleen lenkin tein. 
 
Muuten olen lukenut, tiskannut, siivonnut ja tehnyt kaikenlaista leppoisaa kotihommaa. Yritin myös kirjoittaa raakatekstiä huomista kohtausta varten, mutta käsi ei nyt oikein kestä kirjoittamista joten ajattelin säästää kättä ja kokeilen ensi viikolla uudestaan. Onneksi käsivamma ei haittaa koneella kirjoittamista. Ehkä olisi jo aika oppia kirjoittamaan tekstiä ilman alla olevaa raakatekstiä tai sitten oppia kirjoittamaan sitä koneella.

Käsinkirjoittaminen on vain niin ihanaa, että olisi harmi jos siitä joutuisi tosiaan luopumaan.