sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Tiivistämistä

En ole kirjoittanut blogia vähään aikaan sillä ei ole ollut hirveästi kerrottavaa ja silti tavallaan on. 
 
Kellotorni rikkoi 30 000 rajapyykin. Se rikkoutui kun viimeksi kirjoittelin, että kohta, mutta ei ole sen jälkeen edennyt lainkaan ja tämä johtuu siitä, että olen jälleen kiinni E:ssä.
Hylsykasa kasvoi yhdellä, mutta sitten tuli myös jotain muuta. Ei sopimus, mutta kiinnostusta. Tapaaminen, innostunut vastaanotto, paljon hyvää palautetta (myös rakentavaa) sekä mielenkiintoa lukea seuraava versio. 
 
Suurin muutos mitä olen joutunut tekemään E:lle on tiivistää (sekä juonta että sivumäärää). Olen nyt melkein saanut ensimmäisen kierroksen valmiiksi ja vielä yksi luku kesken. Sitten muutama pieni lisäys ja olen valmis tulostamaan.

Tiivistämisen lisäksi minun pitäisi lihottaa päähenkilöä sekä nostaa erinäisiä tunteita pinnalle jotka kumpuaa niistä menneisyyden luvuista. Kaikki tunteisiin liittyvää on paljon vaikeampaa kuin sivuhenkilöiden poistaminen, minkä takia jätän tämä osuuden viimeiseksi.
Alustava deadline on touko-/kesäkuussa eli mitään kiirettä tässä ei ole. Tietenkin mitä aikaisemmin saan muutokset tehtyä sitä enemmän aikaa on koelukijoilla ja kaikenlaiselle viilaukselle.