maanantai 6. helmikuuta 2017

Mitä nyt?

Eilen sain editoitua E:n loppuun. Nyt siellä on niitä tunne juttuja (mutta onko ne oikeat tunteet ja onko niitä riittävästi?). Siellä on myös uusia kohtauksia ja paljon korjattuja pilkkuvirheitä (miten niitä voi olla vieläkin?). Siellä pitäisi olla myös muutama kohtaus jossa vähän alustetaan tiettyjä tapahtumia (mutta onko ne liian suoraviivaisia ja paljastavatko ne kuitenkin liikaa?)

Nyt odotan sitä, että Morre vastaisi haluaako/kerkiääkö hän ottamaan E:n arvostelupalveluun. Jos hän sanoo kyllä niin kauankohan siinä kestää ja mitä teen sen ajan? Jos hän sanoo ei niin mitä sitten? En pysty lukemaan E:tä vielä. Lauantaina koin vitsi tää on ihana -fiiliksen ja eilen olin taas kyllästynyt. Kirjoitin samaa neljää riviä tunti toisensa jälkeen, kävin pitkällä lenkillä ja silti kaikki oli tahmeaa ja vaikeeta. 

Eilen aloitin Kellotorniin liittyvän kirjan lukemisen. Jos E:n kanssa tulee hiukan pidempi tauko ehkä voisin viritellä hiukan Kellotornia. Voisin editoida ainakin ensimmäisen luvun koska tiedän miten sen pitäisi muuttua.